Bericht

Kerstactie voor Voedselbank Eindhoven Doneer uw Douwe Egberts-waardepunten

Geplaatst op 9 november 2020, 17:18 uur

Leden van vele Lionsclubs in Nederland, dus ook in Eindhoven, zamelen samen met Voedselbank Eindhoven ten behoeve van hun cliënten, jaarlijks Douwe Egberts-waardepunten in. De koffiebrander zet de punten om in pakken koffie die naar rato worden verdeeld over de landelijke voedselbanken.
Douwe Egberts verhoogt zelfs de ingeleverde punten met minimaal 15%! Vorig jaar waren landelijk maar liefst 65 miljoen punten goed voor 134.000 pakken koffie.
December is de maand bij uitstek om aan onze medemens te denken. Helaas is er nog steeds een groot aantal mensen dat gebruik moet maken van de Voedselbank en in deze coronatijd groeit dat aantal enorm.
De Voedselbank vult zijn voedselpakketten met giften van derden, maar koffie is een product dat helaas zelden wordt geleverd. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met de hulp van veel inwoners van Eindhoven de Voedselbank hierbij kunnen helpen.
Heeft u waardepunten waar u toch niets mee doet, deponeer deze dan, bij voorkeur geteld, in de daarvoor bestemde doos in een van onderstaande supermarkten.
Supermarkt Linders, Ardechelaan
Supermarkt Jumbo, Biaritzplein
Of in brievenbus: Dordognelaan 48

De actie loopt t/m 31 december. Help ons anderen te helpen! Dank!
Lionsclub Eindhoven Wodancella

Illustration
 
Deel dit: