Organisatie

WIJ Eindhoven

Onderneming, Non-profit, Overheid

WIJeindhoven, de organisatie
Stichting WIJeindhoven fungeert als uitvoeringsorganisatie van de eerstelijns wettelijke taken die zijn opgelegd aan de Gemeente Eindhoven in het brede sociaal domein. Dit gaat om alle ambulante ondersteuning op het gebied van voorzieningen, inkomen, participatie, de Jeugdwet en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning 2015, die niet specialistisch is.


We doen dit door op generalistische wijze met in teams werkende generalisten te signaleren en vraaggerichte ambulante ondersteuning te leveren. We willen de zelfredzaamheid van inwoners vergroten en hun participatie bevorderden.


WIJeindhoven levert een fundamentele bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid van de Gemeente Eindhoven in het brede sociale domein.


Wat biedt WIJeindhoven?
Als je tijdelijke ondersteuning nodig hebt, gaat WIJeindhoven samen met jou op zoek naar de mogelijkheden. WIJeindhoven biedt geen kant-en-klare oplossingen, want die zijn er niet. Elk probleem vraagt om een eigen aanpak. Afgestemd op jouw situatie en behoeften. Je behoudt daarbij zelf de controle over je leven en doet wat je kunt.


Vind je WIJteam
Neem contact met ons op als je ons nodig hebt. Het WIJteam bij jou in de buurt vind je door je postcode of straat in te vullen in het zoekveld. We maken een afspraak met je en samen gaan we om de tafel. Dan kijken we waar de mogelijkheden liggen. Vaak is dat in je directe omgeving. Bij buren, bekenden in de straat, familie, vrienden of kennissen. Als het nodig is, kijken we verder en roepen we de hulp van specialisten in.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van WIJ Eindhoven
Projecten van WIJ Eindhoven
Activiteiten in het verleden
Aanbod van WIJ Eindhoven
14 berichten van WIJ Eindhoven