Bericht

Doe en Deel Archipel in de Mortel

Geplaatst op 25 augustus 2020, 10:06 uur

We zijn enthousiast om te kunnen melden dat Archipel activiteiten gaat aanbieden in wijkcentrum de Mortel. Maandag 7 september gaan we starten.

De gemeente Eindhoven heeft besloten dat deelnemers die behoefte hebben aan activiteiten, zoveel mogelijk in de wijk worden ontvangen en niet naar het verpleeghuis gaan. Dit is een stuk laagdrempeliger en de deelnemers blijven in hun vertrouwde wijk/omgeving. Daarnaast heeft de corona crisis ervoor gezorgd dat dit in een stroomversnelling is gekomen, omdat we fysiek in de ruimtes op de Eerdbrand, deze deelnemers niet allemaal kunnen opvangen, omdat we anderhalve meter afstand in acht moeten nemen.

Inmiddels zijn we ook gestart met subsidie instroom. Senioren uit de Achtse Barrier zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken wat de mogelijkheden zijn en waar hun interesses liggen. Neem contact op met Elisa voor meer informatie.

We gaan allerlei soorten activiteiten aanbieden en de bedoeling is dat we wederzijds zoveel mogelijk gaan integreren met de wijkactiviteiten. Natuurlijk gaan we dit doen met enthousiaste vrijwilligers!

Graag tot ziens in de Mortel!

Vriendelijke groeten,

Namens het Team Doe en Deel Mortel 

Elisa Spuijbroek

Illustration
 
Deel dit: