Locatie

Korein Kinderplein, locatie Marseillelaan

Marseillelaan 100, Eindhoven
Creche / BSO

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Marseillelaan in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven.

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Verschillende soorten kinderopvang
Bij Korein Kinderplein Marseillelaan bieden wij verschillende soorten opvang. Dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso). Op de dagopvang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht en het peuterwerk bieden we aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Zodra uw zoon of dochter 4 jaar geworden is, heten wij hem of haar graag van harte welkom op de bso.

Op een fijne manier opgroeien
Wij werken nauw samen met saltoschool de Klapwiek. Ons Spil-centrum stelt kinderen in staat zich veilig en goed te ontwikkelen en voorziet in ondersteuning en begeleiding van zowel kinderen als ouders. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien.

Benieuwd naar onze kinderopvang?
Benieuwd naar onze werkwijze? En naar de sfeer op onze kinderopvang? Vraag direct een rondleiding aan. Vanzelfsprekend informeren wij u dan ook graag over onze dagopvang, het peuterwerk en de buitenschoolse opvang.

Deel dit:
Op de kaart