Activiteit

Jaarvergadering Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten

dinsdag 14 mei 2024 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

 De SFWAB is de stichting die de opbrengsten beheert van de bekende jaarlijkse donateursactie. Uit deze inkomsten worden verschillende activiteiten in onze wijk gesubsidieerd die door vrijwilligers georganiseerd worden. Dit als aanvulling op andere subsidies die niet voor een volledige dekking van de verwachte kosten zorgen.

Op dinsdag 14 mei as zal de openbare jaarvergadering van de SFWAB gehouden worden in wijkgebouw De Mortel. Vanaf 19.00 uur bent u hartelijk welkom. Aanvang 19:30 uur.
Op de jaarvergadering zal een overzicht gegeven worden van de activiteiten die door de SFWAB werden gefinancierd in de afgelopen jaren en wat het plan is verder voor dit jaar.

Wilt u de vergadering bezoeken, dan graag per e-mail aanmelden (via sfwab.penningmeester@gmail.com) zodat wij ongeveer weten hoeveel deelnemers er zullen zijn en we de te reserveren ruimte daarop af kunnen stemmen.

Graag tot 14 mei in De Mortel!

 PS. Hebt u vragen of wilt u een activiteit aanmelden voor subsidie? Of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger voor bestuur of een activiteit? U kunt bellen met het bestuur van de SFWAB: 040-262 42 96 of een e-mail sturen naar: sfwab.voorzitter@gmail.com.
We komen graag met u in gesprek.

Locatie
Wijkcentrum De Mortel
Illustration
 
Deel dit: