Activiteit

Reiki 1 cursus

zondag 6 oktober 2019 , 19:00 - 17:00 uur

Een cursist gaf aan dat ze door Reiki meer in balans is en meer op gevoel werkt. Dat is het resultaat van een cursusdag Reiki 1 en het daarna oefenen met Reiki.

Reiki is een alternatieve geneeswijze uit Japan en ja je kunt het gebruiken om pijn te verlichten en ondersteuning te geven bij een genezingsproces. Maar Reiki is zoveel meer. Het gaat om gevoel en intuïtie. Uit je hoofd en naar je gevoel. Dat gevoel is niet weg, maar soms vergeet je dat die leidraad er is. Omdat Reiki draait om energie en niet om het nadenken, ga je weer voelen.

Tijdens de Reiki 1 cursusdag gaan we door middel van oefeningen het gevoel weer aanspreken en even het hoofd uit zetten. Niet moeten maar gewoon laten komen wat komt. Je krijgt tijdens de dag een stukje theorie zodat je achtergrondinfo krijgt. In het lesmateriaal kun je de uitgebreide versie lezen. Maar het grootste gedeelte van de dag oefen je de handposities, krijg je meditaties  en oefeningen om goed te ademen, te ontspannen en te vertrouwen op je intuïtie.  Een volle dag vol energie.

Wil je dit ook ervaren en leren hoe je Reiki kunt gebruiken, meld je dan aan. Ervaring is niet noodzakelijk . Iedereen kan het leren.

Kosten toelichting
€ 115,00
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Illustration
 
Deel dit: