Bericht

Scouting Johannes Vianney gaat weer beginnen!

Geplaatst op 31 augustus 2022, 00:00 uur
Illustration

Heb jij ook zo heerlijk buiten gespeeld tijdens de zomervakantie? 

Bij ons kun je dat elke week doen, het hele jaar door! 

We willen jullie laten weten dat we nog plaats hebben voor nieuwe leden in onze vrijdagavondgroepen. Het grote voordeel van de vrijdagavondgroep is dat je scouting kunt combineren met sport op zaterdag.

Kom eens kijken bij scouting Johannes Vianney! Wij zijn een avontuurlijke scoutinggroep en hebben het geluk om midden in de natuur, op een supergave plek op het terrein van landgoed de Grote Beek, het scoutingspel te mogen spelen. Mogelijk ontdek je vriendjes van school die al lid geworden zijn.
Vanaf vrijdagavond 9 september starten wij weer. 

Om 18.00 uur start een welpengroep (jongens en meisjes van 7 t/m 10 jaar) en als je komt kijken en het leuk vindt, dan mag je direct meespelen.

Om 18.30 uur start de scoutsgroep (jongens en meisjes van 11 t/m 14 jaar) en ook met deze groep mag je direct meedoen als je dat leuk vindt.

Je mag gratis en vrijblijvend 3x met ons meedoen voordat wij gaan vragen of je lid wilt worden.

 

Scouting Johannes Vianney is een scoutinggroep die kinderen motiveert, uitdaagt en vooral geniet van het samen buiten spelen. Het stafteam zorgt elke week voor een afwisselend programma. Wij bestaan al 78 jaar en omdat er na de zomervakantie kinderen doorschuiven naar de volgende groepen ontstaat er ruimte voor nieuwe kinderen. 


Ons adres is: Scouting Johannes Vianney, Doctor Poletlaan 35 te Eindhoven (op het terrein van de Grote Beek, volg de borden naar parkeerplaats P2 of P6 .

Is scouting leuk voor uw kind? Scouting is een beleving. Eigenlijk is er geen kant-en-klaar antwoord te geven maar is het een kwestie van komen kijken en meedoen. 

Scouting staat voor uitdaging! Omdat je bij scouting jezelf mag zijn en ieder kind de kans krijgt ergens goed in te zijn, draagt scouting bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Wij gunnen elk kind een scoutingavontuur 

Wil je jezelf aanmelden voor een keertje meedoen mail dan naar scouting@vianney.nl of vul het formulier in op de https://vianney.nl/kom-kijken-formulier

Heb je vragen dan kun je bellen naar 06-12305045 (Sofie) of 06-31963619 (Marie-Louise). 

Met vrolijke scoutinggroet,

stafleden van scouting Johannes Vianney

Deel dit: