Bericht

HOOR EEN KOOR

Geplaatst op 31 mei 2022, 16:58 uur

Zingen in een koor met een groep enthousiaste mannen? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn de Southern Comfort Barber Mates, een koor dat zingt in barbershop-stijl; a-capella, dus zonder begeleiding en zonder bladmuziek, onder de bezielende leiding van onze dirigente Hanneke Reijerse. We zingen voornamelijk songs uit de jaren 50, 60 en 70, maar ook moderne werken van wereldberoemde artiesten als Elvis Presley, The Beatles, Ricky Nelson, John Denver, Queen en Elton John. 

Wij zoeken aanvulling in ons koor in alle stemgebieden: Bas, Bariton, Leads, maar vooral Tenors.

We repeteren elke woensdagavond van 20:00 tot 22:30 in wijkcentrum Blixems, Ouverture 2 in Eindhoven.

Zondagmiddag 17 juli zo rond de klok van 15:30 kunt u ons tijdens het 30-jarig jubileum van de wijk Blixembosch zien en horen optreden op het podium bij het winkelcentrum van de Ouverture.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar kunt u niet zolang wachten? Loop dan eens vrijblijvend binnen bij een van onze repetities; u bent van harte welkom om te komen luisteren en misschien wel meteen mee te zingen.

Blixembosch heeft zijn 30-jarig jubileum, wij vieren dit jaar ook ons jubileum! Een mooie gelegenheid om deel uit te maken van een koor dat al 35 jaar bestaat en ook regelmatig optreedt. 

Nog even goed om te weten:  Repetitieavond woensdag van 20.00 tot 22.30 uur in VTA Blixems. Inlichtingen: Southern Comfort Barber Mates: secr. Jan Theeuwes jantheeuwes2@gmail.com  

Graag tot ziens bij de Southern Comfort Barber Mates!

Deel dit: