Bericht

Ontwerp jij hét vriendschapsbankje voor De Achtse Barrier?

Geplaatst op 28 januari 2022, 00:00 uur
Illustration

De kinderen van basisschool De Achtbaan doen een oproep aan alle buurtbewoners van De Achtse Barrier! Wij willen een vriendschapsbankje ontwerpen, mozaïken en plaatsen op het veld aan de Avranchelaan bij ons nieuwe schoolgebouw met als doel verbinding en vriendschap.

Het bankje zal een ontmoetingsplek worden voor jong en oud; een plek waarop mensen elkaar kunnen vinden en met elkaar kunnen verbinden. 
Ook jij kunt een bijdrage leveren aan het ontwerp hiervan! Heb je een fantastisch idee hoe dit bankje eruit zou moeten zien? Doe dan mee aan de ontwerpwedstrijd! Meld je aan bij achtbaan@skpo.nl en je krijgt per mail het ontwerpformat toegestuurd! Je kunt het ontwerpformat ook ophalen vanaf woensdag 2 februari bij Wijkcentrum De Mortel.
Deelnemen aan de ontwerpwedstrijd kan tot en met 25 februari 2022. In de week van 4 maart worden de winnaar(s) bekend gemaakt. 
Houd de berichtgeving rondom het vriendschapsbankje in de gaten, want binnenkort kunt u zich ook aanmelden voor het mozaïken van het bankje in wijkcentrum De Mortel. Wij hopen op veel animo! 

Nadine van der Looij - van der Heijden

Deel dit: