Bericht

Aan alle Achtse Barrierders

Geplaatst op 16 december 2020, 13:20 uur

Beste Achtse Barrierders,

Het aflopende jaar 2020 is een triest jaar geworden. Niet alleen voor het LTAB, maar ook voor alle andere stichtingen in onze mooie wijk.
Wij hadden een programma waar maar bitter weinig activiteiten daadwerkelijk tot uitvoering gekomen zijn.

Oorzaak was de wereldwijde pandemie die geen weerga kent in de historie na de tweede wereldoorlog. Het coronavirus heeft al vele slachtoffers gemaakt.
Voor eenieder die hierdoor familieleden of andere dierbaren moeten missen en geconfronteerd worden met (zoals de Premier zei) ‘Een lege stoel’, wens ik u en uw familie, sterkte met het verlies.

Graag had ik iedereen uitgenodigd om het nieuwe jaar 2021 met een frisse start te beginnen, echter het coronavirus blijft ons allen parten spelen.

Wij zullen nog een tijd op een gepaste afstand van 1,5 m moeten blijven en hopen dat de vaccins, die beschikbaar komen, ervoor gaan zorgen dat wij ergens in de loop van 2021 weer terug kunnen naar het normaal wat wij uit het verleden kennen. Wellicht kunnen we dan wat extra activiteiten organiseren.
Begin januari 2021 hadden wij voorzichtig de nieuwjaarsreceptie gepland, maar de huidige situatie laat niet toe om verantwoord met meerdere mensen in een ruimte aanwezig te zijn, laat staan het glas met elkaar te heffen.

Ik hoop van ganser harte dat wij in 2021 elkaar weer in en buiten de Mortel kunnen ontmoeten en de activiteiten weer op kunnen starten.
Voor nu alvast, namens het bestuur LTAB, een Gelukkig Kerstfeest en een goede jaarwisseling van 2020 naar 2021 toegewenst. Dat het nieuwe jaar weer een normaal mooi jaar mag worden met een goede gezondheid voor iedereen.

Frans Verhees
Voorzitter Leefbaarheidsteam Achtsebarrier

Illustration
uitdelen van kerstpresentje aan de 180 vrijwilligers in de Achtse Barrier op een 1,5 meter afstand en met tijdsloten voor ophalen.
Deel dit: