Bericht

Een leuke manier om met katten om te gaan

Geplaatst op 15 mei 2019, 11:07 uur

Goeiemorgen allemaal

Ik wil de buurt graag een leuk item kenbaar maken. Hoe ik mijn katten dingen heb geleerd en hoe leuk je daar mee om kunt gaan. Ook voor je buurt. Ik bedoel het goed en heb r geen verkeerde bedoelingen mee.

Ik heb in huis twee kattenbakken die worden op tijd ververst... Heb een kattenbak in mijn tuin die ook nieuw zand heeft gekregen.

Overdag zijn de poesjes lekker binnen en slapen ze op schoot of in hun huisje. Zo overdag als ik thuis ben loop ik samen met de poesjes naar buiten. Ik weet dan waar ze zijn en roep ze ook terug als ik vind dat ze te ver gaan. Ze kunnen dan ff buiten rollen en spelen. Daarna gaan ze ook weer naar binnen. Ook dan beloon ik ze.

Omdat ze graag bij mij blijven en ik ze in de gaten kan houden... Hebben we ook geen kattenluik. Het kan wel... Heb ik ooit gehad... Maar ook daar kun je een limiet aanstellen. Ik beloon de poezen als ze het goed hebben gedaan. Laatst maakte de oudste er een potje van en moest hij voor straf binnenblijven. Dat heeft ie wel gemerkt... Vond ie niet leuk.

Omdat ze graag 's avonds even rondwandelen... Gaan we een uitgebreide wandeling maken... De hond gaat ook mee. Met zun drieën lopen we over straat. Het is echt heel gezellig. Mijn oudste kat ging voor de wandeling op de kattenbak. Deed ie uit zichzelf. Scheelt weer een drolleke in iemand zun tuin.

Zo gaan wij elke avond met zun drieën wandelen op een rustig tijdstip. Buurtjes blij... Poesjes blij en ik ben ook blij. Ik schrijf dit niet om een compliment uit te dagen... Maar wilde graag een ideetje delen. Omdat het ook op een leuke manier kan.

Warme groet Moniek

Deel dit: