Bericht

Onze wijkagent in het zonnetje

Geplaatst op 3 april 2019, 18:01 uur

Twee jaar geleden begon het gedonder. Een wijkagent werd weggehaald en de andere gaf aan met pensioen te willen gaan. In plaats van een jonge en ervaren wijkagent te laten zitten kregen we dus niets. We zijn hierover in de pen geklommen tot het hoogste niveau om "onze" wijkagent terug te krijgen. Het mocht niet baten. Hij was en bleef weg.

Begin november vorig jaar ging de andere wijkagent met pensioen en kregen wij een nieuwe toegewezen. Een uit Tilburg. Er was weinig over hem bekend en wij vreesden voor de veranderingen die er gingen aankomen. Maar eerlijk is eerlijk. De nieuwe is nu toch echt "onze" wijkagent geworden.

Paul heeft een stevige samenwerking gelegd met het buurtpreventieteam en het leefbaarheidsteam. Hij is anders maar ook erg goed. Nu willen we hem niet meer kwijt. Dus we hebben naar zijn baas een mail gestuurd hoe geweldig tevreden wij met Paul waren. Die baas was blij verrast door onze positieve mail na al onze eerdere boze mails aan hem. Dit resulteerde in het feit dat Paul tijdens een ochtendbriefing verrast zou worden met een bloemetje en een kadobon. Maar alle agenten waren er behalve Paul. Die was alweer zijn wijk in gegaan. Nadat ze hem teruggehaald hadden heeft hij toch de geschenken in ontvangst genomen. Hij was zichtbaar verrast en dat was heel erg duidelijk te zien aan hem.

Illustration
 
Deel dit: