Bericht

Grijze en groene Kliko overlast

Geplaatst op 19 februari 2019, 15:35 uur

De groene en grijze afvalbak overlast in de Wijk

Bij de gemeente en dus ook bij ons ( de Boa’s ) komen regelmatig klachten binnen van buurtbewoners die klagen over de afvalbakken (kliko’s) die ver voor en/of ver na de ophaaldag in de straat rondslingeren.

Weet dat in de gemeenteverordening staat dat je de vuilniscontainer (grijs of groen) pas aan de straat mag zetten op de ophaaldag zelf vanaf ’s morgens 06.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur.
Om te vermijden dat de buurman ’s morgens erg vroeg met de bak door de buurt gaat rollen hebben wij ( de Boa’s) er geen moeite mee als de afvalbak later in de avond voor de ophaaldag wordt neergezet. Wij en met ons verschillende buren hebben er veel problemen mee dat de afvalbakken dagen lang blijven staan of heel ver van tevoren worden klaargezet.
Zeker als de afvalbakken hinder opleveren bij parkeren of de doorstroming op de weg en zelfs op de stoep zullen wij gaan verbaliseren.
Houd er rekening mee dat als u geverbaliseerd wordt voor het te lang en hinderlijk laten staan van uw vuilnisbak, u een bon van € 95,00 kan krijgen, nog afgezien van de € 9,00 administratie kosten.

Wijk BOA’s Woensel Noord

 

Illustration
 
Deel dit:
3 reacties

Toos en Rene van der Dennen-vanDalen

za 23 februari 2019 12:05
Dit is een prima actie!

Martien van de Moosdijk

za 23 februari 2019 18:27
Maar dan ook handhaven,

peter van der Linden

di 26 februari 2019 15:01
Wij zullen onze Boa's aansporen te handhaven