Activiteit
Activiteit

Gymmen in de Mortel

Tweewekelijks: elke Woensdag , 14:15 - 15:30 uur

In beweging zijn draagt bij aan onze algehele gezondheid. Lukt het u door diverse ongemakken niet meer om deel te nemen aan een reguliere sportclub? Speciaal hiervoor is er recent een nieuwe gymclub van start gegaan bij wijkcentrum De Mortel. Deze gymclub wordt georganiseerd door Dagbesteding van Archipel Zorggroep.

In de sportieve sfeer van de grote Sporthal Achtse Barrier wordt er onder leiding van een beroepskracht een sportieve beweegactiviteit aangeboden. De deelnemers oefenen (hoofdzakelijk) zittend vanuit een stoel. Waar mogelijk wordt dit naar eigen kunnen van de deelnemers afgewisseld met meer mobiliteit. Na een warming-up op muziek volgen er uitdagende oefeningen met divers gymmateriaal. Ook het spelelement komt aan bod: samenwerken en een wedstrijdje verhogen het beweegplezier. U draagt uw gewone schoenen in de sportzaal en maakt geen gebruik van de kleedkamer.

De gymclub komt elke twee weken – in de even weeknummers – bijeen in Sporthal De Achtse Barrier. Ontvangst en binnenkomst is via de hoofdingang van wijkgebouw de Mortel. Inloop vanaf 14:00u, duur van de beweegactiviteit  is van 14:15u tot 15:30u. Er is ruimte voor zo’n 14 deelnemers. We hebben nog plaats!

Op de woensdagmiddagen 11 en 25 november aanstaande heeft u de mogelijkheid een proefles bij te wonen.  Reguliere kosten zullen € 5,00 per keer gaan bedragen.

Voor deelname aan één van de proeflessen meldt u zich telefonisch aan bij Margreet Kloosdijk tel.nr. 06-82314652 of Margreet.kloosdijk@archipelzorggroep.nl.

Kosten toelichting
€ 5,00
Doelgroep
Alle volwassenen

Start op wo 8 december 2021. Eindigt vr 31 december 2021
Illustration