Organisatie

WieWitWa WijkQuiz

Non-profit

De WijkQuiz voor de Achtse Barrier.


SPELUITLEG,  WIEWITWA WIJKQUIZ ACHTSE BARRIER
Wat,   Het belooft een leuke, spannende en oergezellige avond te worden. Er moeten opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord worden. Allerlei onderwerpen komen aan bod; muziek, sport, bekende personen, taal, wetenschap, geschiedenis, film, tv, politiek, kunst, eten en drinken, flora en fauna en ga zo maar door. Soms moet je puzzelen en creatief zijn en soms moet je naar buiten en de wijk in…….


Wie,    Je speelt met je zelf samengestelde Team, bijvoorbeeld met familie, vrienden, buren, collega’s, leden van je sportvereniging of alles door elkaar. De Quiz is bedoeld voor alle inwoners van de Achtse Barrier, maar hulp van buiten de wijk is toegestaan. In ieder geval moeten de beide Teamcaptains in de Achtse Barrier wonen en minimaal 18 jaar oud zijn. We adviseren een Teamgrootte van minimaal 12-15 personen, maar je mag zelf weten hoe groot je Team is. Bedenk een leuke Teamnaam en schrijf je in.


Waar,  Je kiest zelf een locatie waar je de Quiz gaat maken, jullie “Hoofdkwartier”. Dit kan bij iemand thuis zijn, in een sportkantine, een kantoor etc. Het gekozen Hoofdkwartier moet in de Achtse Barrier liggen.


Hoe,  Zodra de inschrijftermijn is gestart, kun je je Team via onze website inschrijven. Deelname kost € 15,00 per team. Dit bedrag dient direct bij inschrijving voldaan te worden. Binnen 14 dagen na ontvangst van het inschrijfgeld ontvang je je definitieve inschrijfbevestiging


De Quizavond,  Op de Quizavond delen wij tussen 18.00 uur en 18.30 uur in De Mortel de Quiz-enveloppen uit aan de Teamcaptains. Tussen 22.00 uur en 23.00 uur moeten de antwoorden daar weer ingeleverd worden. Tijdens de Quiz mag je gebruikmaken van alle soorten hulpmiddelen die je maar kunt bedenken, zoals computers, laptops, rekenmachines, telefoons, boeken, tijdschriften, kranten, buren, vrienden, etc. Het Team is verantwoordelijk voor een goede internetverbinding, de mogelijkheid om te kunnen printen en alle gebruikte hulpmiddelen.


Uitslag en prijzen,  En dan is het afwachten geblazen…… Voor het nakijken van alle antwoorden heeft de organisatie natuurlijk tijd nodig. Daarom moeten jullie twee weken wachten op de uitslag. Tijdens een Prijsuitreiking in De Mortel maken we bekend wie de winnaars zijn.

Deel dit: