Bericht

Geslaagde muziekmiddag van het Koninklijk Woensels Muziek Corps

Geplaatst op 1 juli 2024, 12:43 uur
Illustration

Op zondag 30 juni kon het Klapstoelen concert, dat door wateroverlast niet in het park mogelijk was, toch doorgaan in de tuin van De Mortel.

Het publiek stroomde van alle kanten binnen en genoten van een mooie muziekmiddag, door het gevarieerde programma, aangeboden door het  Koninklijk Woensels Muziek Corps, en door het mooie weer. 

Alle geledingen van de harmonie kwamen aan bod. 
Zelfs de muzikanten die in het PIMMS-project (Plezier In Muziek Maken) pas 10 lessen hebben gehad en al een orkest vormden. In dit project van onze harmonie, maken kinderen (en volwassenen) kennis, met instrumenten en leren zo samen muziek te maken. Hoe leuk is dat!
In september starten we weer met een nieuwe cursus.

Tijdens het concert is afscheid genomen van Frederik de Vrees die ruim 25 jaar verbonden was als dirigent van Leerlingen Orkest, Opleiding Orkest en Groot Harmonie Orkest. We bedankten hem met ludieke anekdotes voor zijn grote en tomeloze inzet al die jaren!
Onder leiding van de nieuwe dirigent Mark Kocken besloot het Grote Harmonie Orkest deze zomerse muziekmiddag, die zeer goed bezocht was en zeker geslaagd op deze locatie.

Dank aan de vele bewoners van de Achtse Barrier, en andere muziekliefhebbers die aanwezig waren.
Dank LTAB en SFWAB voor de sponsoring.
Dank  voor medewerking van De Mortel. Zij hebben dit concert mede mogelijk gemaakt!

Koninklijk Woensels Muziek Corps

Illustration
 
Deel dit: