Bericht

Kerst(stal) tafereel spotten in de Achtse Barrier

Geplaatst op 22 november 2022, 00:00 uur
Illustration

Ook dit jaar doen wij een oproep om een kersttafereel of een kerststal buiten te zetten, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten als ze een wandeling maken.
Laat je fantasie de vrije loop en bouw en knutsel er op los. Het mag traditioneel een kerststal zijn, maar ook een winters tafereel.

Ook kun je bv een kerstdorp bouwen voor/tegen het raam (mensen staan dan wel naar binnen te kijken J),  of je bouwt in de woonkamer een dorp en houdt open huis (niet verplicht).

Wel hebben we een paar spelregels opgesteld. 
*Adres doorgeven .
*Foto aanleveren of plaatsen op de facebookpagina met erbij of ze langs mogen wandelen of binnen komen om je dorp te bewonderen. Foto’s die ingeleverd worden, kunnen en worden op sociale media gebruikt. 
Waar kan dit:  Minibieb. Seinelaan 54 in de brieven bus.
Via de mail: kerststallen.achtsebarrier@gmail.com of via de facebookpagina.  

Daarnaast: hou vooral de facebookpagina in de gaten voor activiteiten rondom de kerstallen: denk aan warme chocomel, olie bollen enz.

Ook dit jaar zijn er natuurlijk weer prijzen te verdienen. Door de LTAB en SFWAB  worden we gesponsord om waardebonnen te kopen, die te besteden zijn bij de lokale ondernemers. 
Doe je mee met het Kerstdorp bouwen, dan is er een extra prijs, waarbij we een heuse eigen jury hebben, die jullie komt bezoeken en die niet om te kopen is J . 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerrie Thijs 06 20204502 of Ton van Bladel 06 54 782332 of langskomen bij de minibieb in de Seinelaan 54.

Deel dit: