Bericht

Eindhoven kleurt Oranje

Geplaatst op 26 maart 2021, 11:17 uur , door Stichting LeefbaarheidsTeam Achtse Barrier (LTAB)

We gaan KennisMaken. Met Eindhoven, de stad die letterlijk kennis blijft maken, en met de initiatieven rondom Koningsdag. Voor dat laatste hebben we deze nieuwsbrief bedacht. We willen ‘m elke week laten verschijnen tussen nu en 27 april.

Het belangrijkste doel is om elkaar bij te praten over alle ontwikkelingen achter de schermen. Want dat er al heel veel organisaties bezig zijn met de voorbereidingen op Koningsdag, dat weten we inmiddels wel. Maar wat ze precies aan het doen zijn, dat nog niet. De komende weken zullen we dus proberen jullie elke donderdag even bij te praten over de laatste nieuwtjes uit de kokers van de organisatoren.
Om er zeker van te zijn dat we iedereen daarvan kunnen bereiken, is het fijn als je de nieuwsbrief kunt delen met jullie achterban. Zelf iets bijdragen aan de volgende nieuwsbrief? Mail je tekst of foto dan naar h.gijbels@innovationorigins.com.

Nominaties stromen binnen voor Koning voor 1 dag

zie de nominaties hier!

De website van Koning voor 1 dag stroomt vol met vrolijke nominaties. Zo is koningin Marion de liefste juf volgens haar leerlingen. En zou koningin Saida wel voor de hele wijk willen koken. Nomineren kan nog tot 3 april!
Iedereen in Eindhoven mag een bijzondere buurtgenoot nomineren. Het nomineren gaat online: via Facebook en Instagram instagram. Maar in een groot aantal wijken gaan “De Hartendames” ook live de straat op om nominaties op te halen.

hoe te nomineren
Documenten
nieuwsbrief