Activiteit

8 weekse Mindfulness training

elke Maandag , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

OVER DE 8 WEEKSE MINDFULNESS TRAINING
Mindfulness training vergroot het vermogen om met de aandacht meer aanwezig te zijn in het hier en nu en je volledig bewust te zijn van de huidige ervaring. Je leert bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Het is een praktische training voor vrijwel iedereen.

Voor wie
De 8 weekse mindfulness training is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder (psychische) klachten is welkom en kan ervan profiteren.

Wat leer je
Tijdens de training leer je om bij je dagelijkse activiteiten telkens aanwezig te zijn in het moment. Mindfulness helpt je denkpatronen te herkennen en zo op een effectieve manier om te gaan met stress, vermoeidheid, lichamelijke klachten en (psychische) pijn. Je leert hoe emoties, oordelen en gedachten vaak de oorzaak zijn van geestelijke en lichamelijke pijn.

Aanmelden: is de 8 weekse mindfulness training iets voor jou? Meld je dan hier aan: www.paulvangemert.nl

Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema Gezondheid
omschrijving doelgroep Dit programma is geschikt voor iedereen. Iedere volwassene, oud of jong, snel of langzaam, met of zonder klachten is welkom en kan ervan profiteren. ‘Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet gebaat zou zijn bij meer mindfulness in zijn leven,’ zegt de ontwikkelaar van mindfulness­training, Jon Kabat-Zinn. Bij twijfel kun je altijd overleggen. Geef het een kans! Er start regelmatig een mindfulness­training.

Start op ma 31 oktober 2022. Eindigt ma 19 december 2022

Maximum aantal deelnemers: 8
Deel dit: