Activiteit

Informatie Frits Philips college voor Groep 8-ers

dinsdag 17 november 2020 , 18:00 - 21:00 uur

Vind je het leuk om vast wat lessen op het Frits Philips te volgen? Dan ben je van harte welkom op dinsdag 17 november op onze informatieavond met lessen.Vanwege de RIVM-richtlijnen is deze avond dit jaar alleen voor leerlingen. Ouders zijn van harte welkom op één van onze Blik op Frits-ouderavonden.
Vanaf 18.00 uur kan er in het atrium een keuze gemaakt worden voor drie verschillende lessen. Het programma start om 18.45 uur. Om 20.40 uur zijn de lessen afgelopen.

Het zou fijn zijn als de leerlingen zo veel mogelijk op de fiets zouden kunnen komen. Voor leerlingen die gebracht worden, wordt een kiss-and-ridezone gemaakt, zodat het afzetten (vanaf 18:00 uur) en het ophalen (vanaf 21:00 uur) veilig en snel kan gebeuren.
Je kunt je hier aanmelden voor deze avond.
 
Wilt u meer informatie over deze informatieavond voor leerlingen, dan kunt u mailen naar de coördinatoren aanname brugklasleerlingen: mw. Annemiek Slob slo@fritsphilips.eu en mw. Inge van Dinteren din@fritsphilips.eu  of de leerlingcoördinator brugklassen: dhr. Yob van der Woude wou@fritsphilips.eu

Locatie
Frits Philips lyceum-mavo
Illustration
 
Deel dit: