Activiteit

Reiki 1 cursus

zondag 16 juni 2019 , 10:00 - 16:30 uur

Wat leer je: je leert vertrouwd te raken met het zelfhelend vermogen van je lijf.  Niemand vindt het vreemd dat een wondje geneest zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Maar bij hoofdpijn, spierpijn, nekklachten en stress bijvoorbeeld zijn we geneigd om meteen pillen en zalfjes te gebruiken. Bij Reiki leer je dat soort klachten te verminderen door het gebruik van je handen, energie en het zelfhelend vermogen van je lichaam. Aan het eind van de dag kun je niet alleen jezelf behandelen maar ook anderen.

Wat neem je mee naar de cursus: een handdoek of badlaken, warme sokken of sloffen, enthousiasme. Je hebt geen kennis van Reiki nodig. Iedereen kan het leren.

Wat neem je mee naar huis aan het eind van de dag: vertrouwen en inzicht (in jezelf), kennis over (het gebruik van) Reiki door wat je geleerd heb tijdens de les maar ook door het lesmateriaal dat je meekrijgt, een certificaat en oefeningen voor thuis (als je dat wilt)

Wat is het vervolg: je kunt hierna een Reiki 2 cursus doen maar dat hoeft niet.

Wat kost het:  € 115,00 incl. BTW, lesmateriaal en certificaat.

Wanneer gaat de cursus door: (in verband met het oefenen) bij deelname van 2 cursisten. De maximale groepsgrootte is 6 cursisten. 

Wie ben ik: mijn naam is Helma van de Rijt, Reiki docent, energetisch therapeut en eigenaar van praktijk Gaido Reiki. Sinds 2014 geef ik Reiki behandelingen en sinds januari 2018 ben ik Reiki Master waardoor ik nu cursussen mag geven. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis over Reiki door te mogen geven door middel van cursussen. Iedereen kan het leren en het is mooi om te zien hoe cursisten ieder op hun eigen manier zo’n lesdag ervaren.


Waar kun je je opgeven en terecht voor informatie: www.gaidoreiki.nl of info@gaidoreiki.nl of via het contactformulier op de site.

Ik hoop je te mogen begroeten op 16 juni 2019

Locatie
De dag wordt georganiseerd bij Yogastudio Een nieuwe Balans Barrierweg 192A Eindhoven
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
bijzonderheden
Cursus gaat door bij minimaal 2 deelnemers. Maximaal aantal deelnemers 6
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Marian van der Woude

vr 14 juni 2019 16:53
Jammer Helma, ik kan zondag niet. Geef je binnenkort nog weer een workshop? Hoor het graag van je!

Helma van de Rijt

vr 16 augustus 2019 21:17
Zag net dat ik 12 oktober aan gegeven heb maar het is zondag 6 oktober. Sorry. 12 oktober is er een Reiki 1 cursus in Uden.

Helma van de Rijt

vr 16 augustus 2019 21:07
hallo Marian.

ik wilde je bij deze even laten weten dat er een nieuwe Reiki 1 cursus gepland staat op 12 oktober bij Yogastudio Een Nieuwe Balans. Mocht je nog interesse hebben en die dag mogelijkheden hebben, dan hoor ik het graag van je.
met vriendelijke groet.
Helma van de Rijt
Gaido Reiki
www.gaidorei... lees meer

Helma van de Rijt

vr 14 juni 2019 17:11
Hallo Marian.
Jammer dat je niet kunt komen zondag. Op zaterdag 22 juni geef ik dezelfde cursus bij Flow in Uden centrum (half uur rijden met de auto). Ik heb op dit moment nog geen nieuwe datum gepland in de achtste barrier. Normaal gesproken is er een mogelijkheid op de zondagen maar gezien de vakan... lees meer