Vacature/hulpvraag

“STOEPRANDORKEST®” ZOEKT MUZIKANTEN!!

Geplaatst op 1 februari 2024, 00:00 uur
Illustration

Wat is het “Stoeprandorkest®”?
Het “Stoeprandorkest®” is een van oorsprong Eindhovense blaaskapel, bij de oprichting De Kwelpiepers genoemd, die zich van origine heeft georiënteerd op het carnavalsgebeuren. Dit clubke draait alweer ruim 40 jaar mee in de wereld van de blaasmuziek en is in de loop der jaren omgedoopt tot “Stoeprandorkest® De Kwelpiepers ®”. Alhoewel carnaval nog steeds een belangrijk onderdeel van de activiteiten is, en zal blijven, richt het zich ook op andersoortige evenementen. Met als gevolg natuurlijk dat het, naast de carnavalsmuziek, een daarop aangepast repertoire heeft opgebouwd.

Wie zijn de Kwelpiepers?
Dat is een groep levensgenieters die tussen de momenten van slappe zwets en klets, lekker hapje en drankje, ook nog de tijd weet te vinden om muziek te maken. Op dit moment bestaat dit clubke uit 16 spelende levensgenieters. Helaas gaan we na carnaval afscheid nemen van twee van onze levensgenieters die respectievelijk 35 en 31 jaar met grote toewijding aan de ontwikkeling van het “Stoeprandorkest®” hebben meegewerkt.

Daarom zoekt het “Stoeprandorkest®” vervanging.

Naar wie is het op zoek?
Ten eerste en belangrijkste: naar soortgelijke levensgenieters.
Ten tweede: Naar ‘n trompettist(e) met ervaring en ’n bekkenist(e) liefst met ervaring maar in elk geval met ritmegevoel. Voor de trompettist(e) is muzieklezen een vereiste en voor de bekkenist(e) een pluspunt.
Herken jij jezelf hierin en ben je geïnteresseerd stuur dan een berichtje naar inlichtingen@kwelpiepers.nl òf kom sfeer proeven tijdens onze wekelijkse repetitieWOENSDAGavond, tussen 20:30 en 23:00 uur, in de kantine van handbalvereniging EHV, Rijstenweg 13 in Eindhoven.

Als je tot hier gekomen bent met lezen zien wij je graag langskomen.

Illustration
 
Deel dit:
Vraag gesteld door