Piet Bakx

Bewoner, Vrijwillgerswerk voor Stichting PBB
Wie is Piet?

Mijn naam is Piet Bakx, geboren en getogen in Oostelbeers. Inmiddels woon ik in Eindhoven, en ben getrouwd met Anneke. Samen hebben wij een dochter, zoon en twee mooie kleindochters. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met: pensioenen, belonen en beleid.


Na de LBO opleiding metaalbewerking ben ik in 1973 in dienst gekomen bij Philips Eindhoven als fijnmetaalbewerker. In de avonduren heb ik MBO werktuigbouwkunde gevolgd, aansluitend HBO fijnmechanische techniek + werktuigbouwkunde alsmede de HBO applicatie fijnmechanische techniek / mechatronica.


Als jonge werknemer van Philips heb ik meteen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om converteerbare obligaties aan te kopen. Door bedrijfskunde te kiezen als afstudeerrichting tijdens de MBO opleiding werktuigbouwkunde is mijn interesse gewekt voor het beleggen en ben ik dat ook daadwerkelijk gaan doen.


Ik heb in totaal meer dan 40 jaar bij Philips en VDL gewerkt. Mijn laatste werkzaamheden heb ik onlangs binnen de verzelfstandigde Unit van VDL ETG Technology & Development BV als Mechanisch Constructeur, NX-CAD, uitgevoerd. Meer informatie over mijn werk treft u aan op internetsite van LinkedIn.


www.engineering-pbb.nl

Mijn werk en hobbies

Stichting PBB en biljartvereniging IO De Pomerans Veldhoven:


Als particulier aangeslotene van de Stichting Persoonlijk Beter Beleggen kunt u (na goedkeuring van het bestuur) onder andere ondersteuning krijgen voor:


Bemiddeling in het belang van uw persoonlijke pensioen situatie in Nederland.
Bemiddeling in het belang van uw persoonlijke belegging situatie in Nederland.
Bemiddeling in het belang van uw persoonlijke beloning situatie in Nederland.
Bemiddeling in het belang van uw persoonlijke belasting situatie in Nederland.
Bemiddeling in het belang van uw persoonlijke werk situatie in Nederland.
Bemiddeling in het belang van uw persoonlijke ouderenzorg situatie in Nederland.
Bemiddeling in het belang van uw persoonlijke hypotheek situatie in Nederland.
Bemiddeling in het belang van uw persoonlijke toeslag situatie in Nederland.
De variabele kosten voor bemiddeling voor de particulier aangeslotene van de Stichting Persoonlijk Beter Beleggen zijn 5 euro per uur, voor de duur van maximaal 4 uur per week. Indien een bezoek op locatie plaats gaat vinden zijn de reiskosten voor bemiddeling voor de particulier aangeslotene van de Stichting PBB 0,19 euro per kilometer.


https://www.stichtingpbb.nl


https://www.stichtingpbb.nl/dpv/

Mijn omgeving

Mooie wijk en diverse activiteiten.

Mijn droom

Helpen van mensen door te bemiddelen.  Opnieuw met de persoon de nieuwe balans van Gezondheid, Gezin en Werk / Inkomen vinden.

Mijn mogelijkheden

www.engineering-pbb.nl