Els van der Veen

Ondernemer
Wie is Els?

Samen met mijn man wonen we nu alweer 22 jaar in de achtse barrier. Wij hebben altijd een hond gehad, daardoor heb ik veel kennissen met veelal ook een hond, in het park ontmoet. In juli 2020 zijn wij opa en oma geworden, ik wandel regelmatig op maandag met onze kleindochter door de wijk.

Mijn werk en hobbies

In 2020 ben ik als zelfstandig uitvaartverzorger gestart. 


Er moet veel geregeld worden als een dierbare is overleden. Graag neem ik u die zorg uit handen; u bepaalt wat u zelf of samen wilt doen of wat u liever aan mij overlaat. Ik begeleid unaar de dag van het definitieve afscheid; vanaf het moment van overlijden tot en met de nazorg ben ik beschikbaar.


Heeft u een verzekering? Waar èn hoe u ook verzekerd bent, ik kan uw uitvaart verzorgen. Ik regel de financiële afhandeling met de verzekering.


Vanuit een christelijke levensovertuiging verzorg ik uitvaarten in de regio EIndhoven

Mijn omgeving

wij wonen in een prachtig deel van de achtse barrier, wij zijn erg blij met onze buren. Soms ervaren we wat geluidsoverlast van jongeren bij de bankjes, zolang dit niet tot midden in de nacht duurt gunnen wij hen ook hun gezellige momenten buiten.

Mijn droom

wij zijn blij met een groene omgeving in de wijk. Wat wij erg jammer vinden is dat er zoveel vernield wordt in het park. Dit brengt hoge kosten met zich mee en het geeft de wijk ook niet echt een goed naam als dit vaak gebeurt.


Wij zijn positief verrast over de wijktuin. Heel leuk om door te lopen en te zien hoe prachtig alles groeit en bloeit