Organisatie

ANWB AutoMaatje Eindhoven

Informele groep, Non-profit, Bewonersinitiatief

ANWB AutoMaatje Eindhoven biedt minder mobiele mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijke leven. Vrijwilligers vervoeren met hun eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, fysiotherapeut, de dokter of de tandarts. Maar men kan ANWB AutoMaatje ook inschakelen om familie of kennissen te bezoeken, naar de kapper te gaan of een boodschap te gaan doen in de stad.


Hoe werkt het?
Wie gebruik wil maken van ANWB AutoMaatje Eindhoven schrijft zich in door middel van een telefonisch intakegesprek. Na inschrijving kan een deelnemer minimaal twee (maar liefst vijf) werkdagen van tevoren bij ANWB AutoMaatje Eindhoven een rit aanvragen  via 040 – 244 76 69. De medewerkers van ANWB Automaatje Eindhoven koppelen de deelnemer/inwoner aan een van de beschikbare vrijwilligers bij hen in de buurt en vertellen eventueel wat het ongeveer gaat kosten. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. De deelnemer betaalt een kleine onkostenvergoeding aan de vrijwilliger op basis van de gereden kilometers; dit gebeurt contant en direct na afloop van de rit.


Vrijwilliger of deelnemer worden?
Inwoners van Eindhoven die graag gebruik willen maken van AutoMaatje Eindhoven, kunnen contact opnemen over de mogelijkheden op werkdagen maandag t/m donderdag 9.00-17.00 uur en vrijdag van 9.00-13.00 uur via 040 – 244 76 69 of info@automaatjeeindhoven.nl.


ANWB Automaatje Eindhoven is onderdeel van de Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven, Piuslaan 74a, 5614 HR, Eindhoven


Tel 040 244 76 69


email: info@maatje040.nl  Website: www.maatje040.nl

Deel dit:
Contactpersonen van ANWB AutoMaatje Eindhoven
1 berichten van ANWB AutoMaatje Eindhoven