Bericht

afscheid met stijl, vol liefde en herinneringen

Geplaatst op 12 juni 2024, 15:50 uur
Illustration
profile picture
Ingrid Maas

Beste  buurtgenoten,

Mijn naam is Ingrid Maas en samen met mijn gezin woon ik sinds 2005 in Acht. Daarvoor hebben wij in de Achtse Barrier gewoond, aan de Fransebaan. Mijn man Marc en ik zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor Korting Maas Financieel Advies, wij zijn met ons kantoor gevestigd in de Avignonlaan.

Door gebeurtenissen waar ik vanuit mijn werkzaamheden steeds vaker mee te maken kreeg, maar ook vanwege persoonlijk verlies, heb ik enige tijd geleden besloten dat ik mij wilde gaan specialiseren in het begeleiden en ondersteunen van mensen na een overlijden. Ik merkte dat ik de afgelopen jaren steeds vaker dacht “dat zou ook wel anders kunnen”. Vervolgens heb ik een beroepsopleiding gevolgd en heb mij als uitvaartspecialiste aangesloten bij Els Uitvaartzorg. Een professioneel team van uitvaartspecialistes dat zich écht onderscheidt en naast u staat in tijden van verlies.

Ik ben mij ervan bewust dat veel mensen liever niet worden geconfronteerd met informatie over uitvaarten. Tegelijkertijd weten we dat het op ieders pad komt. Uitvaarten zijn helaas vaak onpersoonlijk en soms helaas zelfs nietszeggend. In mijn overtuiging kan en mag het echter zoveel mooier, in de gedachtegang van de overledene. Helemaal op maat en in persoonlijke stijl afscheid nemen van een dierbare, dat is toch immers ieders wens?

Daarbij is het belangrijk om goede adviezen en ondersteuning te krijgen. Dat iemand regelwerk uit handen neemt, keuzes aan de nabestaanden voorlegt, meedenkt zonder opdringerig te zijn en denkt in mogelijkheden. Ik organiseer uitvaarten op maat, waarbij ik de tijd neem om er voor de familie te zijn. Daarvoor bereken ik enkel een  vergoeding, afhankelijk van mijn inspanningen en lever ik alle producten en diensten voor de uitvaart tegen inkoopprijs, dus zonder toeslag. 100% transparant! Zo kan ik u altijd onafhankelijk adviseren tegen een eerlijke prijs, die door professionele inkoop doorgaans goedkoper is.

Ik voer ook laatste wensen gesprekken, met iedereen die daar behoefte aan heeft. Zowel met mensen die binnenkort met een overlijden te maken gaan krijgen, als met mensen die zich goed willen voorbereiden. Deze gesprekken voer ik kosteloos en vrijblijvend. Om te inspireren en mogelijkheden te schetsen. Over intieme uitvaarten thuis of op bijzondere locaties.

Afscheid met stijl, vol liefde en herinneringen.

Ik nodig u uit om vooral een kijkje te nemen op onze website www.elsuitvaartzorg.nl

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben, dan sta ik u uiteraard graag te woord.

Met hartelijke groet,

Ingrid Maas

PS Ook wanneer u een uitvaartverzekering heeft, kunt u gebruik maken van mijn diensten. Voor meer informatie hieromtrent verwijs ik u naar de website. Of, indien gewenst, geef ik u graag vrijblijvend en kosteloos een persoonlijke toelichting.

Els Uitvaartzorg | Ingrid Maas Gebroeders Ganslaan 11A 5626 GA Eindhoven –  06-52223552

088-21 40 400 (hierop zijn wij dag en nacht bereikbaar)  

 

Deel dit: