Bericht

Vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Geplaatst op 17 december 2023, 00:00 uur
Illustration

Jaarlijks organiseert het LTAB aan het eind van het jaar een middag voor alle vrijwilligers in onze mooie wijk om hen te bedanken voor hun onbaatzuchtige inzet. Dit jaar gebeurde dat op 16 december in De Mortel.

Vrijwilligers die zich inzetten op heel veel terreinen, zoals ‘t Brierke, OKA, Buurtpreventie, kienen, de wandelgroep, lunchmiddagen, het opruimen van de rommel in onze wijk en nog heel veel meer. Het LTAB mocht op deze middag bijna 200 vrijwilligers verwelkomen. Een middag, die extra luister werd bijgezet door een optreden van het Koninklijk Woensels Muziekkorps.

Onder het genot van een hapje en drankje, luisterend naar een prachtig optreden van het Muziekkorps en van elkaars gezelschap, werd het een grandioze, gezellige en genoegelijke middag. Uiteraard ging eenieder naar huis met een smakelijk pakket, mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Bekkers en Jumbo. Een wijk als onze Achtse Barrier mag trots zijn op haar vrijwilligers!

Om nog meer mogelijk te maken in onze wijk zijn en blijven we op zoek naar nog meer vrijwilligers. Graag willen wij ook u in het komende jaar 2024 als vrijwilliger verwelkomen en hopen van ganser harte, dat de huiskamer van onze wijk, De Mortel, bij de volgende Vrijwilligersmiddag compleet uit haar voegen barst.

Ik wens u bij deze, namens het bestuur van het LTAB, hele fijne, warme en gezellige Kerstdagen en een geweldig, vredig en voorspoedig 2024. 

Dat het nieuwe jaar u alles mag geven wat u er van verwacht.

Hartelijke groet,

Frans Verhees 

Voorzitter LTAB 

Deel dit:
1 reactie

Olaf Vdm

vr 22 december 2023 23:06
Oh jammer. In tegenstelling tot voorgaande jaren nu niks van gehoord.