Bericht

Kom tweedehands shoppen bij Jannie's op Landgoed De Grote Beek

Geplaatst op 7 november 2022, 11:37 uur

Jannie’s is niet zomaar een winkel. Het is een tweedehands kledingwinkel met meer dan alleen kleding! Je vindt er vele mooie producten van Landgoed De Grote Beek, zoals honing van de imkervereniging Place to Bee, koffiebonen van Caffeine Dealers, ansichtkaarten, kaarsen, cadeaupakketten en andere producten gemaakt door cliënten.

De winkel is opgezet om cliënten te voorzien van betaalbare kleding, naar een idee van vrijwilligster Jannie. Vandaar de naam.  Jannie’s bestaat al meer dan 25 jaar en naast cliënten van GGzE hebben inmiddels ook bewoners uit de wijk de winkel ontdekt. Dit zorgt voor een prettige mix en normalisering. Dat is een van de doelen van het kledingwinkeltje; de ‘buitenwereld’ binnenhalen en laten zien dat het landgoed toegankelijk is en iedereen er van harte welkom is.

Dagbesteding voor cliënten
De kleding wordt gedoneerd door collega’s en mensen van buitenaf en vervolgens door cliënten gesorteerd en in de kledingrekken gehangen. Voor cliënten is het runnen van de winkel een zinvolle dagbesteding. Ze hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om de nieuwe locatie van Jannie’s mooi te maken.

Vrijwilligers gezocht 
Jannie’s kledingwinkel is op zoek naar vrijwilligers! Lijkt het je leuk om op een prachtig landgoed in een bijzondere winkel te werken? Loop eens binnen voor een praatje of bel naar 06 – 54917307 voor meer informatie. 

Locatie en openingstijden
De winkel is gevestigd op Grote Beekstraat 12, Landgoed De Grote Beek en is elke werkdag geopend tussen 9.00 – 12.00 en 13.00 – 16.00 uur.

Deel dit:
Afzender