Bericht

Feestelijke overdracht TV aan Archipel Dagbesteding in De Mortel

Geplaatst op 8 juni 2022, 20:29 uur
Illustration

Aan de Fransebaan 590 a-c heeft Evercare/Regiobank (verzekeringen en bankzaken) al zo’n 25 jaar hun kantoor in Achtse Barrier. Elk jaar is er een budget voor promotie-activiteiten. Activiteiten in en samen met de buurt. Iedereen kan initiatieven aanmelden en elk jaar worden een paar initiatieven gerealiseerd.

Evercare kwam in contact met Archipelzorggroep en al snel was de link met de Dagbesteding van Archipel in De Mortel gelegd.

De oude TV van de Dagbesteding in De Mortel had het helemaal begeven en een nieuwe kon niet snel worden aangeschaft. In april jl heeft de Dagbesteding samen met de RegioBank een actie opgezet. Er is gevraagd om een bedrag van € 500,- bij elkaar te krijgen d.m.v. crowdfunding.

Wat schetst de verbazing ….. er is bijna € 800,- gestort door mensen en bedrijven die meeleven met de Dagbesteding van Archipel.

Op 8 juni is de nieuwe TV feestelijk overgedragen door Marjo van Hattum en Bram Evers namens Evercare/Regiobank aan Elisa Spuijbroek namens Archipel Dagbesteding in De Mortel.

Daarna zijn onder de individuele donateurs nog een aantal leuke attenties verdeeld, o.a. boeketten en een heus boodschappenpakket.

Deel dit: