Bericht

Overlast tijdens FinFon braderie

Geplaatst op 3 september 2021, 13:33 uur

Op zondag 12 september organiseert het LeefbaarheidsTeam Achtse Barrier weer zijn jaarlijkse Open Dag , nu samen met de FinFonmarkt op de openbare weg.

Een deel van de Open Dag zal plaats vinden direct in de Mortel, maar een deel van de activiteiten  zal ook plaats vinden op de Ardèchelaan en de Marnestraat. Het spijt ons als u hier overlast van zult ervaren.

Wij vragen u vanaf zaterdagavond 11 september  16.00 uur tot en met zondagavond 12 september de parkeerplaatsen aan de Ardèchelaan vanaf de kruising met de Cotentinlaan tot en met het parkeerterrein voor De Mortel vrij te laten, ook de Marnestraat tot het brugje zal worden gebruikt. Het parkeerterrein op de Marnestraat is vrij behalve de het parkeereiland dat het dichtste bij Cantershoef ligt.

De parkeerplaats van Cantershoef zal altijd via de Auvergnelaan bereikbaar blijven voor personenauto’s van de bewoners en de eventuele hulpdiensten.  De rest van de parkeerplaats op de Marnestraat en de parkeerplaats voor het winkelcentrum blijven gewoon bereikbaar.

Op de geel aangegeven straten geldt die dagen een officieel parkeerverbod.

 Wij hopen van harte dat u mee zult willen werken de Open Dag tot een succes te maken.

Illustration
 
Deel dit: