Bericht

Wij beginnen weer! Met een stukje gebak voor iedereen bij het steunpunt!

Geplaatst op 11 juni 2021, 09:43 uur

Beste Achtse Barrierders.

Ik wil niet op de zaken vooruitlopen maar het begint er nu toch echt op te lijken dat we weer terug kunnen naar een normaal en prettiger nieuw leven.

Scholen zijn weer open, evenals de terrassen en restaurants, zij het nog met de nodige beperkingen. We moeten evenwel de ‘anderhalve meter’ en de mondkapjes nog respecten maar dat doen we graag.  We willen immers graag wat we nu hebben teruggekregen behouden en zorgdragen voor verdere versoepelingen.

Van een aantal mensen heb ik vernomen dat ze echt blij zijn te zijn gevaccineerd. Over de priklocaties is enkel lof. Het loopt als een goed geoliede machine en bijna dagelijks kan de volgende jaargang/geboortedatum zich aanmelden om te worden gevaccineerd. 

Ook ons wijkcentrum de Mortel is weer geopend en kan weer mensen ontvangen, zij het met nog enige beperkingen en met handhaving van de RIVM maatregelen.

Het LTAB is met de buurtpreventen de Buurtpreventie weer opgestart. 

Ook zijn we weer begonnen met het Steunpunt / Informatiecentrum in wijkcentrum de Mortel. 

Mocht u vragen hebben op welk gebied dan ook of ideeën hebben die onze wijk nog mooier en leefbaarder kunnen maken, dan nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie of thee. Om het heugelijke feit te vieren dat wij ons Steunpunt weer hebben kunnen openen zullen wij de komende weken hier een stukje gebak bij serveren.

Hartelijke groet,   Frans Verhees,   Voorzitter LTAB 

Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Wouter Niezing

wo 16 juni 2021 17:16
Gezellige middag! Koffie en gebak en een goed gevuld terras achter de Mortel.