Bericht

Bruggen naamgeving wedstrijd in de Achtse Barrier

Geplaatst op 19 mei 2021, 20:39 uur , door Stichting LeefbaarheidsTeam Achtse Barrier (LTAB)

Half april verscheen de eerste aankondiging van de wedstrijd op de site van het LTAB, even later schreef de ED wijkcorrespondent een mooi artikel in de krant en in het laatste Brierke stond ook nog een stukje. Dat hebben we geweten.

Met 61 inzenders die 235 namen inleverden, waarvan 157 uniek, hadden we een succes waar we niet op durfden te hopen.

Met een kleine commissie bestaande uit de initiatiefnemer Dave Reniers, Paul de wijkagent, Gert Jan van WijEindhoven, Peter en Frans van het LTAB en evt. Ursula van de Gemeente gaan we een short-list samenstellen die we zullen  indienen bij de Straatnamen commissie van de Gemeente. Deze commissie komt in september bij elkaar en zal dan de officiële namen voor de bruggen in de Achtse Barrier vast stellen. Als iemand het niet eens is met de vastgestelde namen  bestaat er altijd nog de mogelijkheid om binnen 6 weken in beroep te gaan tegen deze beslissing.

Het duurt dus nog even voordat wij de winnende inzenders kunnen  belonen

LTAB

1 reactie

Erik Lommers

Ik vind dit een geweldig initiatief. Aanvullend zou je ook kunnen overwegen om gebruik te maken van what3words. Hiermee heeft iedere 3m2 in de achtse barrier een unieke coordinaat bestaande uit 3 woorden. Het wordt wereldwijd al gebruikt door hulporganisaties, zoals de ANWB, om mensen die hulp nodi Lees meer
27-mei-2021 06:28
Wil je reageren? Meld je dan aan.