Bericht

WIJeindhoven start weer met inloop in De Mortel

Geplaatst op 23 september 2020, 14:44 uur , door WIJ Eindhoven

WIJeindhoven is weer gestart met een wekelijkse inloopochtend in de Mortel. Deze inloop heeft een tijdje stilgelegen vanwege corona. Vanaf 23 september kun je elke woensdag van 9.00 – 11.00 uur bij de Mortel binnenlopen om met WIJeindhoven gesprek te gaan. Je hoeft daar geen afspraak voor te maken. Medewerkers houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen. Verschillende aanpassingen zorgen ervoor dat je veilig in gesprek kunt.

 

Zorgen en ondersteuning

Zorgen over geld, de kinderen, veiligheid thuis, gezondheid of wil je bijvoorbeeld meer meedoen? WIJeindhoven kan je op weg helpen. Neem contact op met het WIJteam Achtse Barrier. Misschien kunnen ze je direct helpen tijdens de inloop. Soms neemt een medewerker later nog eens contact met je op voor een gesprek.

Samen kijk je waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. En wie die ondersteuning kan bieden. Misschien is er in je omgeving iemand die je kan helpen. Anders zoeken we gewoon verder. Samen maak je een plan voor wat er nodig is en zet je stappen uit het plan. Daarbij kijken jullie meteen naar wat jij kunt doen voor je omgeving.

 

Achtse Barrier nog mooier maken

Samen kunnen we Achtse Barrier nog mooier maken. In de buurt, met elkaar. Iedereen telt mee. Heb je een leuk idee voor in de buurt? Wil je bijvoorbeeld een buurtfeest organiseren. Of wil je graag meehelpen bij iemand in de buurt? Neem dan contact op met Buurt In Bloei via WIJeindhoven. Zij kijken met je mee wat er nodig is om je idee uit te voeren. Of denken mee over waar jij en jouw talenten kunnen bijdragen in de wijk.  

 

We zien je graag verschijnen tijdens de inloop in De Mortel!