Bericht

Wijkagent van Oort aan het woord: Bureau 040

Geplaatst op 7 september 2020, 14:57 uur

Waarschijnlijk ken je het televisieprogramma Bureau Burgwallen wel, waarin Ewout Genemans de Amsterdamse politie volgt in haar werkzaamheden.
Wist je dat Ewout de afgelopen maanden veel in ons Eindhoven is geweest om opnames te maken voor het nieuwe programma. Dit programma gaat Bureau 040 heten en zal worden uitgezonden vanaf woensdag 2 september. Het is dan 18 weken lang om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Normaal gesproken zou ik natuurlijk geen reclame maken voor een televisieprogramma, maar dit is de uitzondering op de regel. Het gaat een waanzinnig programma worden, waarin Ewout de werkzaamheden van de Eindhovense politie in beeld brengt.
Van spectaculaire achtervolgingen, aanhoudingen en invallen tot emotionele en bijzondere gesprekken met de agenten; het politiewerk staat decor voor de kennismaking met de mens achter het uniform. Dichter bij het politiewerk en de agenten kom je niet.
In Bureau 040 komt alles voorbij: huiselijk geweld, reanimaties, recherchewerk, verwarde personen en aanhoudingen met getrokken pistool. Ewout ondervindt aan den lijve hoe de politie straatdealers en andere Brabantse drugscriminelen aanpakt.

Achtse Barrier zou zo maar eens een keer in de aflevering voorbij kunnen komen, en dat wil je zeker niet missen toch.
Op de foto staan alle agenten die je regelmatig tegen gaat komen, waaronder Felitsa (derde van links). Zij is jeugdagent op ons team, vanuit die functie komt ze ook regelmatig in Achtse Barrier.
Felitsa is ook al te volgen op social media, check haar Instagramaccount: @jeugdagent_felitsa.

Ik wens jullie veel kijkplezier en mocht je vragen hebben dan weten jullie mij te bereiken, uiteraard kan dit ook via mijn Instagramaccount @wijkagentpaul_eindhoven.

Illustration
 
Deel dit: