Bericht

Buurt in Bloei in Achtse Barrier

Geplaatst op 3 oktober 2019, 15:33 uur

Een fijne wijk om in te wonen en te werken. Waar je jezelf kunt ontwikkelen en tot bloei kunt komen. Dat willen we allemaal. Via ‘Buurt in Bloei’ brengt WIJeindhoven inwoners met elkaar in contact, maar ook met verenigingen, stichtingen en ondernemers in jouw buurt. Zo creëren we samen een kansrijke omgeving.

Zet je talent in!
Iedereen heeft talenten en interesses. Misschien heb je er al even niets mee gedaan. Waarom wil je jouw talent inzetten om jezelf te ontwikkelen en Achtse Barrier sterker te maken? Bijvoorbeeld meehelpen met de kindervakantieweek? Mee tuinieren in de bloementuin? Een buurtgenoot een lift geven naar het ziekenhuis? Koffiedrinken met een oudere vrouw? Of samen met anderen een wijkfeest organiseren? Er is van alles mogelijk in deze wijk!

Wat wil je doen?
Wil jij iets betekenen in Achtse Barrier? Dan komt WIJeindhoven graag met je in contact.

Als je meedoet met ‘Buurt in Bloei’, help je andere mensen en maak je jouw wijk fijner om in te wonen en in te leven. Daar kun je trots op zijn! Tegelijk werk je aan je eigen ontwikkeling en leg je nieuwe contacten.

Inloop in De Mortel
WIJeindhoven heeft een wekelijks inloopmoment in wijkcentrum De Mortel op woensdag van 9:00 uur tot 11:00 uur. Loop dan gerust eens binnen. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over Buurt in Bloei.

Je kunt ook mailen naar woenselachtaanschotinbloei@wijeindhoven.nl.
Ook zijn wij telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag op (040) 238 89 98.

Illustration
 
Deel dit: