Locatie

Milieustraat Acht

Achtseweg Noord 41, Eindhoven

Als inwoner van Eindhoven bent u van harte welkom op Milieustraat Acht. Deze nieuwe milieustraat vervangt de locatie aan de Gabriel Metsulaan die na 4 juli definitief gesloten is.

De nieuwe milieustraat is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 13.00 tot 19.00 uur, op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De milieustraat is gratis toegankelijk voor inwoners van gemeente Eindhoven op vertoon van een stadspas voorzien van pasfoto.

Het adres is: Achtseweg Noord 41, 5651 GG. 

Milieustraat Gabriel Metsulaan gesloten

Twee routes voor afvalstromen

De nieuwe milieustraat heeft een ruimere opzet en betere indeling waardoor het gemakkelijker is om bij de containers te komen. Ook staan er meer en grotere containers. De afvalstromen zijn over twee routes verdeeld, zodat u uw afval beter en sneller kunt scheiden. Route A leidt naar containers voor diverse soorten afval. Langs route B liggen stortvakken voor oa. bouw- en sloopafval en tuinafval en ligt het inleverpunt voor Klein Chemisch Afval. 

Milieustraten gratis voor inwoners gemeente Eindhoven
Op vertoon van uw stadspas zijn beide milieustraten voor inwoners van Eindhoven gratis toegankelijk. Woont u niet in Eindhoven, maar wilt u toch afval aanbieden, dan kan dat aan de Lodewijkstraat. Hiervoor gelden dezelfde regels en tarieven als voor bedrijven.

Deel dit:
Berichten over deze locatie
Op de kaart