Locatie

Korein Kinderplein, vestiging Normandielaan

Normandielaan 48, Eindhoven
Creche / BSO

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Normandiëlaan in Eindhoven. Op ons Korein Kinderplein is altijd wel iets te beleven. Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

We werken nauw samen met Basisschool De Achtbaan (Gunterslaer) en vormen samen Spilcentrum Gunterslaer. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze begeleiding volgens de VVE methode startblokken en volgen we u kind in zijn/haar ontwikkeling met het observatie programma “KIJK”. Daarmee leveren we een bijdrage aan de voorbereiding op de basisschool. Ons team is enthousiast , betrokken en goed opgeleid. Het is een gezellig, knus en leuk kinderplein de ruimtes zijn praktisch ingericht en kinderen krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Voordelen voor ouder en kind
Kleinschalig in een vertrouwde omgeving
Eigen tuin bij de BSO
Opa en oma dagen
Speelinloop elke woensdagochtend in de schoolweken. Gratis voor ouders en kinderen van 0 tot 27 maanden. Tijdens de inloop kunnen zij elkaar ontmoeten, spelen en ontdekken. Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker bieden we ontwikkelingsgerichte activiteiten. Ook is er gelegenheid om lichte opvoedingsvragen te bespreken. Komt u ook? Meldt u dan gratis aan via normandielaan@koreinkinderplein.nl of bel voor meer informatie naar 040-2482619.

Illustration
 
Deel dit:
Op de kaart