Locatie

Gezondheidscentrum Achtse Barrier

Fransebaan 580 - 588, Eindhoven
Zorginstelling

Gezondheidscentrum Achtse Barrier is gelegen aan de Fransebaan 580-588 en is gemakkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer (lijn 405, halte Cahorslaan binnen 50 meter).

U kunt er op werkdagen terecht met al uw gezondheidsvragen. Wij bieden zorg op maat vlak bij huis, en als het moet ook bij u thuis. Doordat wij binnen het gezondheidscentrum nauw met elkaar samenwerken, kunnen wij onze zorg nóg beter afstemmen op wat u nodig heeft.
In ons Gezondheidscentrum vindt u apotheek, huisarts, eerstelijns psychologie, verslavingszorg, fysiotherapie, diëtetiek, GGD, Consultatiebureau, ZuidZorg, tandarts en bloedafname (Diagnostiek voor U).


Ook werken we intensief samen met de specialisten uit het Catharina-ziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum en het St. Anna Ziekenhuis (Geldrop/Eindhoven). Als het nodig is, kunnen we hen snel inschakelen. Daarnaast trekken wij vanuit ons gezondheidscentrum veel op met andere zorgverleners in de Achtse Barrier. Dit doen we binnen het samenwerkingsverband Elz': eerste zorg voor uw gezondheid. We voeren met de collega-zorgverleners binnen Elz' regelmatig patiëntenoverleg.

Deel dit:
Activiteiten in Gezondheidscentrum Achtse Barrier
Projecten m.b.t. Gezondheidscentrum Achtse Barrier
Aanbod in Gezondheidscentrum Achtse Barrier
Hoofdgebruikers van Gezondheidscentrum Achtse Barrier
Berichten over deze locatie
Op de kaart