Nieuw bericht

Kennismaken met ‘t Frits!

geplaatst op 15 september 2020, 10:06 uur, door Frits Philips lyceum-mavo

Voor groep 8-leerlingen en hun ouders organiseert Frits Philips lyceum-mavo diverse activiteiten om alvast kennis te kunnen maken met het voortgezet onderwijs in het algemeen en met het Frits Philips in het bijzonder. Alle activiteiten passen binnen de RIVM-richtlijnen in verband met het Coronavirus.   

Blik op Frits:

Op woensdagmiddag krijgen groep 8-leerlingen de kans om onze school in bedrijf te zien. Blik op Frits gaat van start op woensdag 23 september. Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.                      
Ouders die meer informatie willen over onze school, zijn van harte welkom op onze Blik op Frits-ouderavonden. Voor meer informatie en om aan te melden zie de link in het PDF-bericht. 

Informatieavond met lessen:                                                                   
Op dinsdag 17 november is er een informatieavond met lessen voor groep 8-leerlingen. Voor meer informatie en om aan te melden, zie de link in het PDF-bericht . Deze avond is uitsluitend voor leerlingen. Ouders zijn van harte welkom op één van de Blik op Frits-ouderavonden.                            

Open Avond en Open Dag:

Iedereen die belangstelling heeft voor onze school is van harte welkom op de Open Avond, 15 januari, of de Open Dag, 16 januari. De organisatie ervan zal zodanig geregeld worden dat ook gedurende deze dagen de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. De precieze vormgeving zal in januari op onze website www.fritsphilips.eu  te vinden zijn. 

Tot slot:                                                                                                           
Meer informatie over de brugklas vindt u op onze website, tabblad ‘Naar het Frits’.

2 foto's
Documenten