Activiteit

MIDZOMERNACHT Wandeltocht zaterdag 18 juni 2022

zaterdag 18 juni 2022 , 19:00 - 0:00 uur
Illustration

De vierde editie van de Eindhovense ‘Midzomernacht Wandeltocht’ voor KWF Kankerbestrijding belooft weer een groot succes te worden.

Na de coronaveilige versie van vorig jaar is de organisatie weer klaar voor een groots evenement met honderden deelnemers.

In voorgaande editie, voor Corona, is er bijna 40.000 euro opgehaald voor KWF. Dit jaar is het streefbedrag 50.000 euro.

De wandeltocht is na inschrijving via de website www.midzomernachtwandeltocht.nl voor iedereen toegankelijk, er is keuze tussen vijf afstanden tussen de vijf en de dertig kilometer. 

Niet zomaar een wandeltocht, maar voor velen een van diepere betekenis: „De sfeer onder de groepen wandelaars varieerde van uitgelaten vrolijk tot emotioneel. De ene groep liep zingend van stempelpost naar stempelpost, terwijl andere groepen foto’s van aan kanker overleden dierbaren met zich meedroegen”, aldus een woordvoerder van organisator Rotaryclub Eindhoven-Zuid.

De route voert langs gezellige stempelposten in Genneper Parken, Dommeldal, de bossen van Waalre en het centrum van Eindhoven. Diverse horecagelegenheden, zoals de Oude Toren en Thym by Parkzicht verlenen hun medewerking en blijven open tot de laatste lopers zijn gepasseerd.

 

Indien u meer informatie wenst dan kunt u contact opnemen met woordvoerder van dit evenement:

Tom van Doorne

06 5586 5569

tomvandoorne@hotmail.com

of met L.A.C. van Dijk (Bart)

06 5135 8904
bart@mailvandijk.nl 

Thema Sport / spel
Deel dit: