Activiteit
Activiteit

Volleybal uitproberen bij vereniging ABC Volleybal!

zaterdag 18 september 2021 , 11:00 - 15:00 uur
Illustration

Altijd al een volleybal willen uitproberen of al lang niet meer gespeeld en kriebelt het weer? In verband met de nationale sportweek "welkom bij de club" nodigen we jullie van harte uit om op zaterdag 18 september kennis te maken met ABC Volleybal. We zijn tusen 11.00 en 15.00 uur aanwezig in de Frits Philips sporthal op de Avignonlaan 1 in de Achtse Barrier. 

We zullen met een aantal van onze leden een oefenpartijtje spelen (we zijn er immers even tussenuit geweest en niet meer zo "in shape"). Daarnaast zullen onze leden aanwezig zijn om een infomele, leuke training te verzorgen. Op deze manier kunnen bezoekers kennismaken met ons en met de sport. Als er genoeg bezoekers tegelijkertijd zijn, is het misschien zelfs mogelijk om een partijtje te spelen. Kom je ook langs?

Zie voor meer informatie de website https://ww.eindhovensport.nl/sporten/nationale-sportweek-2021/welkom-bij-de-club en klik op ABC Volleybal. Mocht je as zaterdag niet kunnen, maar lijkt het je wel leuk om met onze vereniging ABC Volleybal kennis te maken, kijk dan even op onze website https://www.abc-volleybal.nl voor meer info. Je bent van harte welkom om 4 keer gratis mee te trainen!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Thema Sport / spel
Andere locatie
Fritz Philips