Activiteit

High5Low5

elke Vrijdag , 13:00 - 14:30 uur

Hé sportliefhebber!

Wij stellen ons graag even voor.
Wij zijn sportgroep High5Low5. Een sportgroep voor volwassenen met een lichamelijke beperking. Zowel lopers als rollers. We sporten elke vrijdag middag van 13:00-14:30 uur in Sporthal de Achtse Barrier (Savoiepad 14, Eindhoven). We doen sporten zoals tennis, basketbal en conditie parcours e.d.. Ieder op zijn eigen niveau!
Zou jij graag willen sporten of wil je het een keer proberen… Laat je eens overhalen om een lesje mee te doen en te kijken wat het met je doet. Bij ons is het vooral heel gezellig. Even niet bezig zijn met alle beslommeringen rondom je beperking/handicap maar gewoon lol hebben en ontdekken wat je nog wel kunt. Geloof ons, er kan een wereld voor je open gaan!
Vanaf vrijdag 10 september starten we weer. Start jij ook in September? Dan sport je één maand gratis! Daarna is het €10/maand.
Neem contact met ons op via sportgroep-high5low5@hotmail.com
High5Low5 is begonnen in Januari 2020. We konden niet zo goed van start als we hadden gehoopt (corona), maar we laten het er niet bij zitten. Vanaf 10 september 2021 gaan we doorpakken.
We willen namelijk groeien en zo veel mogelijk mensen met een lichamelijke beperking de kracht en het plezier in sport laten ervaren! Ben of ken je dus iemand die dat wel kan gebruiken? Laat hem/haar dan eens een lesje bij ons mee doen.
Gelieve je van te voren even aan te melden via email sportgroep-high5low5@hotmail.com
Tot ziens op 10 september
Mvg High5Low5


Gestart op vr 10 september 2021. Eindigt za 30 juli 2022
Illustration
 
Deel dit: