LET OP: Deze activiteit wordt nog niet gepubliceerd
Activiteit
Activiteit

Gezellig wandelen in de Aanschotse Beemden

maandag 6 september 2021 , 12:45 - 17:00 uur

Gezellig wandelen in de Aanschotse Beemden (Blixembosch)?  Ja?

Meld u zich dan snel aan, want VOL=VOL!!

Als lid van Ledenservice Zuidzorg organiseer ik in samen werking met IVN Eindhoven, Veldhoven en Vessem een gezellige wandelmiddag voor leden en niet-leden. 

Op maandag 6 september a.s. wordt je om 12.45 uur verwacht in Vrije Tijds Accommodatie Blixems(VTA), Ouverture 2 in Blixembosch. 

Je wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Om 13.15 uur geeft Jos de Bruijn, gids van IVN een presentatie over het ontstaan en de bijzonderheden van dit mooie natuurgebied.  Rond 14.00 uur ga je zo’n anderhalf uur wandelen (een uitgezette route)  in dit gebied en word je om uiterlijk 15.30/15.45 uur terug verwacht in het VTA. 

Bij terugkomst word je verwelkomt door zangeres Bertine van den Boom die zorgt voor een live optreden met een scala aan mooie liedjes. Je kunt dan nog wat gezellig napraten onder het genot van een natje en droogje. Om ongeveer 17.00 uur hopen wij terug te kijken op een geslaagde middag.

Interesse? Geef je dan snel op (uiterlijk 28 augustus a.s.) door het invullen van onderstaand strookje. Dit strookje stop je in de brievenbus van het VTA, Ouverture 2 of in de brievenbus van Leo Huijgen, Ouverture 30(ingang naast Trekpleister). Je kunt ook een mailtje sturen met vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal personen naar meidecember@hotmail.com. 

Deze middag wordt georganiseerd onder de dan geldende Corona maatregelen. VOL=VOL! En….deelname is gratis!

Kosten
Gratis
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
Illustration