Activiteit

Steunpuntspreekuur

elke Dinsdag , 10:00 - 12:00 uur

Iedere dinsdagochtend van 10:00-12:00 uur staat de koffie klaar bij de Infocentrum / steunpunt in buurtcentrum De Mortel. Je wordt ontvangen door vrijwilligers die gewend zijn om mee te denken met buurtbewoners.

Kom gerust eens binnen voor een praatje met onze vrijwilligers of bewoners uit de wijk. Loop je rond met een vraag? Ook daarmee kun je bij ons terecht. De medewerkers van het Steunpunt helpen je graag op weg.

Misschien heb je een heel persoonlijke vraag of een vraag die goed uitgezocht moet worden. Dan kan een van de medewerkers  je verder helpen.

Zij kunnen je op weg helpen of weten waar je moet zijn voor:

  • buurtpreventie en
  • wijkveiligheid,  
  • geldzaken,   
  • gezondheid,  
  • werkwijze en gebruik buurtplein
  • hulpverlening,    
  • activiteiten in de wijk.

Een afspraak is niet nodig.

Gezien de bezetting van de politie is er alleen een wijkagent aanwezig op de 2e maandagavond van de maand tussen 18.30 en 20.00 uur. Op de overige dagen kan het LTAB kan de klachten en problemen in de wijk doorgeven aan de politie.

Komt u ook?
Hebt u zin in een kopje koffie, interesse in bepaalde informatie of wilt u iets doorgeven over uw straat of buurt of ideeën aandragen? U bent van harte welkom in Wijkgebouw De Mortel Savoiepad 14 Eindhoven in de Savoiezaal.

We hebben nog wel te maken met een aantal maatregelen die nog steeds gelden zoals: 1,5 meter afstand houden, bij binnenkomst handen ontsmetten en mondkapje dragen tijdens beweging, deze mag af als je een zitplaats hebt.

Blijf thuis als je klachten hebt zoals verkoudheid etc.

De algemene infolijn Achtse Barrier,  telefoon 06 51 41 6612

Kosten
Gratis

Gestart op di 18 januari 2022. Eindigt za 30 juli 2022
Illustration
 
Deel dit: