Activiteit

Halloween

zaterdag 26 oktober 2019   |   18:30 - 22:05 uur   |   Rond de Mortel en de wijk

BOE!  Het is weer tijd voor onze spannendste activiteit van het jaar: HALLOWEEN! Om het spannend te houden vertellen we nog niet wat we precies gaan doen. We beloven in ieder geval wel dat er niemand met een kettingzaag of dergelijke achterna gezeten gaat worden.

Maar dat kan niet zonder hulp uit de wijk.

Wij zijn op zoek naar mensen die bij hun huis/ pleintje iets spannends voor onze kinderen neer willen zetten. Ideeën wisselen we graag uit.

Ook zou het fijn zijn als er een eventuele plaspauze ingelast kan worden bij het griezelhuis.

We horen graag wie onze spooktocht nog griezeliger zou kunnen maken.  We kunnen uiteraard ook nog begeleiders, die met de kinderen mee lopen, gebruiken tijdens de spooktocht. Mocht u tijd en zin hebben om ons te helpen, op welke manier dan ook, neem dan contact met ons op via secretariaat@oka-ab.nl

De activiteit is op zaterdag 26 oktober van 18.30 tot +/- 22.00 uur. We starten op het plein bij wijkcentrum De Mortel, maar misschien gaan we wel (met goede begeleiding) de wijk verkennen, en is voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

In de voorverkoop is de entreeprijs is €4,00 per kind.  De voorverkoop is vanaf woensdag 16 oktober op onze website: www.oka-ab.nl. De voorverkoop duurt één week (tot woensdag 23 oktober). Aan de deur zijn eventueel ook nog kaartjes te koop. Die kosten dan wel €4,50. We hebben maar een beperkte hoeveelheid plaatsen dus op=op. Voor verdere informatie kijk op onze website: www.oka-ab.nl

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier) en het Jan Linders Fonds

 

kosten toelichting Zie Artikel
leeftijd Vanaf 8 t/m 12 jaar
datum za 26 oktober 2019
locatie Rond de Mortel en de wijk
meer info www.oka-ab.nl