Organisatie

Ambachtelijk Klassiek Kunstatelier Peter Maas

Onderneming
E-mailadres
contact@petermaas.eu
Telefoon
06 - 17474220
Beschrijving

KLASSIEKE SCHILDERSCHOOL IN DE ACHTSE BARRIER

Per 13 augustus jl. is in de Achtse Barrier een klassiek schilderschool geopend. Schilderen zoals onze oude meester als Rembrandt en Vermeer het konden, dat kunt u nu ook leren.

Er zijn nauwelijks nog docenten die u dit klassieke ambacht kunnen leren. Een vak dat bijna uitgestorven is. Peter Maas is wel zo’n schilder. Hij beoefent het vak zelf al 55 jaar en heeft zich de vele voorgaande jaren het vak eigen gemaakt. Hij komt beangstigend dicht bij de kwaliteit van Rembrandt. Dat beamen ook de kenners.

Op de Calaislaan 1 in Eindhoven, in het oude schoolgebouw waar voorheen de Jenaplan basisschool heeft gezeten, heeft hij in het noodgebouw nu zijn atelier, schilderschool en galerie gevestigd. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op donderdagavond tussen 19.30 – 22.30 uur komen schilderen. Op de dag die u zelf wil en het tijdstip dat u zelf kiest. U boekt per dagdeel. Alles is flexibel.

Peter geeft u graag zijn kennis door en u krijgt individuele aandacht. Of u nu gevorderd bent of nog nooit heeft geschilderd, iedereen is welkom. U kunt naast de klassieke technieken uw eigen stijl ontwikkelen.

Kom gewoon eens binnenlopen, dan kunt u de sfeer zelf proeven. U bent van harte welkom.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter Maas. Tel. 06 – 17 47 42 20.

Emailadres contact@petermaas.eu. Of neem een kijkje op de website www.petermaas.eu.