logo
Nieuwe activiteiten de komende 7 dagen
foto
Politie spreekuur
maandag 13 juli 2020 18:30 uur

Vanaf 13 juli wordt  er weer gestart met het politie spreekuur  de wijkagent Paul zal aanwezig op de 2e maandagavond van de maand tussen 18.30 en 20.00 uur.  

Op de overige dagen kan het LTAB de klachten en problemen in de wijk doorgeven aan de polit...

foto
Ontmoetingsgroep ouderen
elke dinsdag 10:00 uur, Wijkcentrum De Mortel

Koffie of thee drinken met buurtbewoners. Voor iedereen die er behoefte aan heeft. Samen kletsen, ideeën uitwisselen en vooral veel lachen. Even ergens anders over kletsen of elkaar vooruit helpen. Niets moet, alles mag. Kom je de ene week wel en dan...

foto
Bezige Barrier (snelle groep)
elke dinsdag 11:00 uur, Wijkcentrum De Mortel

We starten 7 juli weer!
Elke dinsdagochtend om 11:00 uur wandelt AB voor Elkaar een uur met bewoners uit de wijk Achtse Barrier. Iedereen is van harte welkom! We verzamelen bij wijkcentrum de Mortel. We lopen met een snelheid van ongeveer 5 km/u.

In v...

Overige berichten
foto
Food-share kast om voedselverspilling tegen te gaan
geplaatst: 4 jul 15:33 uur door Brierke Redactie

Graag ga ik voedselverspilling tegen. Vandaar dat ik voor mijn deur een kastje heb neergezet voor spullen die ik niet meer gebruik en die jij misschien wel kan gebruiken. Als jij ook food-producten hebt die je toch nooit meer eet, zet ze dan in het d...

foto
Parkeren
geplaatst: 3 jul 19:30 uur door Rob Wijdeveld

Naar aanleiding van het bericht omtrent parkeren is het te begrijpen dat met de uitbreiding van sporters ( Almonte met 350 leden basketbal) alleen maar slechter gaat worden in de buurt van de sporthal. Met name de avonduren en in het weekeinde kunnen...Wil je ook in deze nieuwsbrief staan? Plaats jouw informatie dan ook op Achtse Barrier.

Stuur deze nieuwsbrief svp door aan mensen die je kent, die ook interesse hebben in Achtse Barrier.