Activiteit

Natuurbeleving Achtse Barrier

Maandelijks: Op Tweede woensdag , 9:30 - 11:30 uur
Illustration

Elke tweede woensdag van de maand neem ik je mee op mijn ochtendritueel in het park in het hart van de wijk Achtse Barrier in Eindhoven. Hierin zit een scheutje bosbaden, een scheutje Zen, maar vooral ook heel veel van mezelf. Een rustgevend moment vlak naast de deur in het park dat ook jij zo goed kent. Ik laat je op een andere manier verbinden met de bomen, planten en bloemen in je directe woonomgeving.

Je kunt je aanmelden voor 1, 2, ... of alle natuurbelevingen. Voor inwoners van Achtse Barrier is de prijs €7,50, voor vrijwilligers van de bloementuin gratis. Ook is het mogelijk voor mensen buiten Achtse Barrier om mee te doen. De prijs voor de natuurbelevingen is  voor hen €12,50 per keer. Het minimaal aantal deelnemers is 4, het maximum 10. 


Aanmelden kan op de website www.onsmariekbosbeleving.nl. 


Ik hoop je te mogen ontmoeten in het park!

Locatie
Park Achtse Barrier
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
€7,50 voor inwoners van Achtse Barrier; Gratis voor vrijwilligers van de bloementuin; €12,50 voor anderen
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Het is fijn als je enigszins goed ter been bent. We lopen geen grote afstanden, maar we staan wel veel of we zitten op de grond. Zit je in een rolstoel of ben je niet goed ter been, maar wil je wel een rustgevende natuurbeleving? Neem contact op, wie weet kan ik toch iets voor je betekenen. If you don't speak dutch yet, but are interested in a peaceful nature experience in Achtse Barrier, let me know.
start / einde
Gestart op wo 8 februari 2023. Beëindigd wo 8 november 2023
Deel dit: