Activiteit

Schrijfworkshop Luisteren naar je pen

vrijdag 9 september 2022 , 10:00 - 12:30 uur
Illustration

Of je nu een beginnende of al ervaren (thuis)schrijver bent, in deze workshop ga je al schrijvend met jezelf op ontdekkingsreis. Door de korte opdrachten kom je tot creatief schrijven, uit het hoofd naar het hart. Je wordt steeds opnieuw uitgenodigd om vrijuit te schrijven en je innerlijke criticus even op de gang te zetten. Kom ontdekken wat je jezelf te vertellen hebt!

Reacties van deelnemers: " Gestructureerd, met verrassende oefeningen - Schrijven! Het enthousiasme is weer wakker - Verzorgd, met oog voor detail, afwisselend en verdiepend. Liefdevol begeleid - Het doet me denken aan familieweekenden, samen aan tafel spelen met woorden, huiselijk met een kopje thee, ongedwongen - Een welkom stukje thuis waarin ik mezelf middels de oefeningen uitnodigde zichtbaar te worden."

Heb je na deze workshop de smaak te pakken? Meld je dan aan voor de schrijfcursus Luisteren naar je pen van 6 bijeenkomsten in de Achtse Barrier. Deze vindt plaats op vrijdag van 13.30 - 16.15 uur. Data: 30 september, 7, 14, en 21 oktober, 4 en 11 november. NB Op donderdagmiddagen start per 1 november ook een cursus in Nuenen.

Locatie
Tourslaan, Eindhoven (Achtse Barrier)
Kosten toelichting
15 euro
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die van schrijven houdt of dat eens wil onderzoeken.
Deel dit: