Activiteit

FinFon Braderie

zondag 11 september 2022 , 10:00 - 16:00 uur
Illustration

Op 11 september wordt weer de jaarlijkse FinFon Braderie gehouden in en om Wijkcentrum De Mortel in Achtse Barrier.
Een gezellige jaarmarkt met een combinatie van vermaak, informatie en verkoop van vintage spulletjes door particulieren en niet alledaagse brocanterie door ondernemers. Nieuw is dit jaar de kleedjesverkoop voor kinderen die hun eigen speelgoed een tweede leven gunnen.
Aanmelden voor een verkoopkraam (€ 30,-) kan op finfon@brierke.nl. Daar kunnen kinderen zich ook aanmelden voor een gratis plekje bij de kleedjesverkoop.

Verschillende organisaties in de wijk laten bezoekers kennis maken met hun activiteiten op het gebied van gezondheid, welzijn en sport, leefbaarheid of hobby.

Daarnaast is er ook volop gelegenheid tot vermaak. Voor de kinderen is er weer Ballonnenclown Remco, die in een mum van tijd een grappige of vervaarlijk uitziende creatie uit zijn hoge hoed tovert.
Er is muziek in verschillende uitvoeringen en de hele dag door zijn de leden van ScaleModelFactory in De Mortel doende met het creëren van miniaturen en scenery.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Een heerlijke oosterse snack, een oerhollands frietje-majo, een sappige Duitse bratwurst of een lekker lekkerbekje, met als afsluiter een koel ijsje of zo'n kolossale suikerspin. Het kan allemaal op de FinFon Braderie in Achtse Barrier.

De opbrengst van de kraamverhuur bij de FinFon Braderie komt geheel ten goede aan de stichting Achtse Barrier Hartveilig, die zich belangeloos inzet voor het opleiden van vrijwilligers die willen reanimeren bij hartfalen. Bij een hartstilstand zijn de eerste zes minuten van het grootste belang om te overleven. Snelle start met reanimatie kan daarbij het verschil maken.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: